Toimitusehdot

Toimitusehdot

Fincare Oy myy terveys- ja lisäravinnetuotteita suoraan asiakkaille määräaikaisina ja toistaiseksi voimassa olevina tilauksia.

Tilaustavat

Tuotteita voi tilata kotisivuilta www.terveelama.fi, suoramarkkinointikanavista, promootiotapahtumistamme tai puhelimitse numerosta 0800-305500

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan vaivattomasti suoraan kotiisi kirjeenä. Toimitamme tuotteita Suomeen.

Toimituskulut ja hinnat

Yhdestä normaalilähetyksestä veloitamme toimituskuluina 4,90 euroa/lähetys. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitusaika

Ensimmäisten tuotteiden toimitusaika on noin 10 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Toistaiseksi voimassa olevien tilausten jatkotoimitusväli tuotteen paukkauskoon ja tilausjakson mukaan

Asiakkuus

Asiakassuhde syntyy, kun henkilö tilaa tuotteitamme. Pitämällä tuotteet asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot. Postitamme uuden lähetyksen automaattisesti tilausjakson mukaan.

Voit tarvittaessa tauottaa tai lakkauttaa tilauksesi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Muista ilmoittaa asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi.

Mahdollinen peruutus tilausjakson jatkotoimituksille on tehtävä ennen uuden tuotteen postitusta, jo toimitetuista jatkotilauksista asiakkaalla on maksuvelvoite. Jo toimitettu tuote laskutetaan vaikka asiakas sen palauttaa Fincare Oy:lle

Asiakkaana sinun on oltava yli 18-vuotias. Säilytämme asiakastietoja asiakasrekisterissämme lain vaatiman kirjanpitoajan, sen jälkeen kun asiakas on irtisanonut tilauksensa.

Tuotteiden palauttaminen

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on etämyynnissä 14 päivän täysi palautusoikeus tilausjakson ensimmäisen lähetyksen osalta. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin asiakaspalautuksena. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja sisältää laskumme. Palautusosoite on:

Fincare Oy, PL 3040, 22111 Mariehamn

Osoitteenmuutos

Ilmoita meille sähköpostilla mahdollisimman nopeasti uusi osoitteesi, jotta tuotteet löytävät ajoissa perille. asiakaspalvelu@terveelama.fi

Maksutapa

Lähetämme sinulle laskun aina vasta tilaamiesi tuotteiden mukana. Maksuaika on 14 päivää. Maksuhuomautuksista peritään 5,00€/ huomautus. Huomautusaika laskun eräpäivästä 5pv. Tarvittaessa laskuperinnän hoitaa TrustKapital Oy.

Henkilötiedot

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietojen säilyttämisestä tarkemmin rekisteriselosteessa. Yhteystietojen käytön voi kieltää ilmoittamalla siitä kirjallisesti asiakaspalveluumme.

Ehtojen voimassaolo ja muutokset

Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Fincare Oy / TerveELÄMÄTM voi tehdä muutoksia toimitusehtoihin kustannusten nousun, olosuhteiden, lakimuutosten tai viranomaisten määräysten johdosta. Ilmoitamme muutoksista kirjallisesti vähintään kuukautta ennen muutosten voimaan astumista.

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu aspa

Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin tuotteitamme ja palvelujamme koskeviin kysymyksiisi.