TerveELÄMÄ™ -Monivitamiini

20 TÄRKEINTÄ VITAMIINIA JA KIVENNÄISAINETTA YHDESTÄ TABLETISTA!

SUOMALAISTEN RAVINTO- JA TERVEYSASIANTUNTIJOIDEN SUOMALAISILLE SUUNNITTELEMA LAADUKAS MONIVITAMIINIVALMISTE EDESAUTTAMAAN TERVETTÄ ELÄMÄÄ.

20 eri Vitamiinia ja kivennäisainetta yhdessä pienessä tabletissa. Vain 1 tabletti päivässä. Yhdestä tabletista saa ravinteita pääsääntöisesti 100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

TerveELÄMÄTM – MONIVITAMIINIIN valitut ainesosat on suunniteltu tukemaan toistensa vaikutuksia kehossamme ja näin myötävaikuttamaan saataviin terveysvaikutuksiin.

Tärkeässä asemassa ovat D3– ja K2-vitamiinit, joilla tärkeä tehtävä luuston ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnissa ja lisätty Sinkki auttaa D3-vitamiinia imeytymään elimistöömme paremmin.

Kehomme immuniijärjestelmän normaalia toimintaa edesauttamaan on lisätty tärkeimmät B-vitamiinit sekä C- vitamiini, Seleeni, Kupari.

Magnesium, Kromi ja Kalsium ovat kehomme tärkeimpiä aineisosia ja ovat mukana sadoissa solujemme ja aineenvaihdunnallisissa tapahtumissa.

Nykypäivän ruuista on vähennetty merkittävästi suolan osuutta tai ruanlaitossa käytetään erikoissuolavalmisteita, joissa kehollemme välttämätön Jodin osuus on liian pieni.

Kaikki meille tärkeimmät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet nyt TerveELÄMÄTM – MONIVITAMIINISTA. Et tarvitse muita vitamiineja ja useita eri tuotteita!

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

Tehty Suomessa • Made in Finland

Avainlipputuote

1 purkki sisältää 60 / 90 tablettia, 1 tabletti päivässä

Ravintosisältö / Näringsinnehåll 1 tabletti / 1 tablett % RI*
D3-vitamiini / Vitamin D3 25 µg 500 %*
E-vitamiini / Vitamin E 12 mg 100 %*
K2 vitamiini / Vitamin K2 12 µg 16 %*
C-vitamiini / Vitamin C 80 mg 100 %*
Tiamiini / Tiamin 1,1 mg 100 %*
Riboflaviini / Riboflavin 1,4 mg 100 %*
Niasiini / Niacin 16 mg 100 %*
B6-vitamiini / Vitamin B6 1,4 mg 100 %*
Foolihappo / Folsyra 200 µg 100 %*
B12-vitamiini / Vitamin B12 2,5 µg 100 %*
Biotiini / Biotin 50 µg 100 %*
Pantoteenihappo / Pantotensyra 6 mg 100 %*
Kalsium / Kalcium 120 mg 15 %*
Magnesium / Magnesium 57 mg 15 %*
Sinkki / Zink 10 mg 100 %*
Kupari / Koppar 1 mg 100 %*
Seleeni / Selen 55 µg 100 %*
Kromi / Krom 40 µg 100 %*
Molybdeeni / Molybden 50 µg 100 %*
Jodi / Jod 150 µg 100 %*

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta / av det dagliga referensintaget

Tuote on laktoositon, sokeriton, hiivaton ja gluteeniton.

Ainesosat: Vitamiini- ja kivennäisaineseos (kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferylasetaatti, sinkkisulfaatti, nikotiiniamidi, natriummolybdaatti, natriumseleniitti, kolekalsiferoli, kalsium-D-pantotenaatti, menakinoni-7, kromi(III)kloridi, syanokobalamiini, kuparisulfaatti, kaliumjodidi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, D-biotiini, pteroyylimonoglutamiinihappo), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, magnesiumstearaatti).

Ingredienser: Vitamin- och mineralblandning (kalciumkarbonat, magnesiumoxid, ascorbinsyra, DL-alfa-tokoferylacetat, zinksulfat, nikotinamid, natriummolybdat, natriumselenit, kolekalciferol, kalcium-D-pantotenat, menakinon-7, krom(III)klorid, cyanokobalamin, kopparsulfat, kaliumjodid, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, D-biotin, pteroylmonoglutaminsyra), fyllnadsämnena (mikrokristallinsk cellulosa, hydroxipropylcellulosa, magnesiumstearat).