Suuri Suomalaisen työn gallup 2015 käynnistetty

Suomalaisen työn merkityksestä ja sen tärkeydestä on keskusteltu eri yhteyksissä, ehkä enemmän kuin koskaan. Samaan aikaan keskustellaan paljon väestön ikääntymisestä ja yleisestä hyvinvoinnista.

TerveELÄMÄlle Suomalaisen työn ja yleisen terveyden tukeminen ovat tärkeitä arvoja ja senpä vuoksi me TerveELÄMÄltä Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä kartoitamme miten kuluttajien ostopäätökseen vaikuttaa tuotteen / palvelun kotimaisuusaste ja se, että tuotteen valmistaminen työllistää suomalaisia. Samalla kartoitamme minkä verran Suomalaiset lisäravinteita ja luontaistuotteita käyttävät. Kartoitus tehdään sähköposti-, ständi-, suorahaastatteluilla sekä sosiaalisen median kautta ja marraskuun 2015 loppuun mennessä. Tavoitteena on haastatella yli 200.000 suomalaista. Kartoituksen tulokset julkistetaan yleisellä tasolla TerveELÄMÄ kotisivuilla ja Facebookissa joulukuussa 2015.

Kaikkien gallupiin eri kanavien kautta osallistuneiden kesken arvotaan hienoja palkintoja, kuten 1.000€ Matkavekan lahjakortti, Suunto Ambit3 Urheilukello, 2x Suunto M5 Sykekello. Lisäksi kaikkien TerveELÄMÄ Facebookissa asiaa kommentoineiden kesken 50kpl TerveELÄMÄ-tuotepaketteja.

Ole mukana Suomalaisen työn ja terveyden tukemisen talkoissa ja osallistu gallupiimme kun se sinua vastaan tulee.

Voit osallistua myös suoraan tästä.