Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Fincare Oy
Tietotie 1

37630 Valkeakoski
Y-tunnus: 2664624-8

Rekisterin nimi

Fincare Oy:n asiakasrekisteri

Rekisteriasiat

Puhelin 0800-305500
Sähköposti asiakaspalvelu@terveelama.fi

Rekisterin pitämisen peruste ja tietojen saanti

Henkilö on tilannut Fincare Oy:n / TerveELÄMÄ- tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen. Tietoja voidaan myös käyttää markkinointitarkoituksiin sekä yrityksen toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Rekisterin sisältämät tiedot

Etu- ja sukunimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Syntymävuosi
Sukupuoli
Asiakashistoria

Tietojen luovutus

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja voidaan luovuttaa markkinointitarkoituksiin Fincare Oy:lle sekä yhteistyökumppaneiden käyttöön. Yhteystietojen käytön voi kieltää ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme puhelimitse 0800-305500 tai sähköpostilla kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@terveelama.fi. Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muin teknisin ja hallinnollisin tietoturvatoimin.

Rekisteröidyn kielto- ja tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käsittely. Kielto tulee tehdä kirjallisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja pyytää virheellisten tietojen korjaamista. Tarkastus- ja oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti.