0

Useimmin kysytyt kysymykset

Tutustu tuotteisiin

Kuinka asiakaspalveluunne saa yhteyttä?

Asiakaspalvelumme tavoittaa puhelimitse maksuttomasta asiakaspalvelunumerostamme 0800-305500. Puhelinasiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 10.00-15.00. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@terveelama.fi. Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman pian.

Voiko tuotteitanne ostaa kaupoista?

Toistaiseksi tuotteitamme voi tilata kotisivujemme kautta, olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme tai  suoramarkkinointikampanjoiden kautta. Suoramarkkinointikanavien kautta tarjoamme erittäin hyviä asiakasetuja ja tarjouksia, joten kannattaa kuunnella ja hyödyntää tarjoukset.

Miten asiakkuus toimii?

Kaikki tuotteemme valmistetaan ja pakataan Suomessa, joten voit huoletta luottaa tuotteiden laatuun ja tilata turvallisin mielin. Kaikki tuotteemme myydään jatkuvana tilauksena ja tuotteet toimitetaan suoraan kotipostilaatikkoosi. Toimitamme tilauksen yhteydessä tuotteet, tuote-esitteet käyttöohjeineen. Laskuillamme on 14 päivän maksuaika.

Miten palautan tuotteen?

Tuotteillamme on kuluttajasuojalainmukainen 14 päivän palautusoikeus tilausjakson ensimmäisen lähetyksen osalta. TerveELÄMÄllä on asiakaspalautussopimus postin kanssa, joten voit maksutta palauttaa tuotteesi jättämällä sen lähimpään postiisi. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja ehjiä.

Tuotteemme on suunniteltu niin, että voit nauttia niitä helposti yhden tabletin päivässä. Parhaat terveysvaikutukset saadaan säännöllisen ja pitkäaikaisen käytön kautta yhdessä terveellisten elämäntapojen kanssa.

Tärkein terveyspäätös on aloittaa jostain, ja olet päättänyt tilata TerveELÄMÄ-tuotteen. Kannustamme ja suosittelemme jatkamaan tuotteidemme käyttöä ja sitä kautta myös mahdollistaa itsellesi aktiivisemman ja terveellisemmän elämän.

Onko tuotteen tilaukselle ikärajaa?

Kyllä, tuotteen tilaajan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö. Tämän vuoksi tarkistamme aina syntymäajan tilausvaiheessa. Tuotteitamme voivat käyttää myös nuoremmat kuin 18-vuotiaat, ja tuotteemme sopivat erittäin hyvin myös vanhemmille ihmisille.

Mitä Avainlippu tarkoittaa?

Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja sen valmistaminen työllistää suomalaisia. Avainlippu on tuotemerkitty yhteisömerkki, jonka tunnistaa suomalaisista hyvin tai erittäin hyvin jopa 96 %. TerveELÄMÄlle laatu ja kotimaisuus ovat tärkeitä arvoja, ja tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu erityisesti suomalaisten ruokailutottumusten ja elinolosuhteiden perusteella.

Cart Overview